Deze website bevat o.a. links naar andere websites die niet worden beheerd door of onder de zeggenschap staan van Tolk Arabisch.nl. Deze links zijn uitsluitend opgenomen in het kader van dienstverlening en impliceren geen relatie met of goedkeuring van die websites door Tolk Arabisch.nl.

Buro Kader aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor het gebruik of de inhoud van internetpagina’s waarnaar op deze website een link is opgenomen of van internetpagina’s waarop een link is opgenomen naar deze website.

Aansprakelijkheid

De op deze website vermelde informatie is door Tolk Turks.nl met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Desondanks kunnen we niet garant staan voor de volledige actualiteit en correctheid van de verstrekte informatie. Evenmin kunnen we verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in naamsvermeldingen, teksten en/of prijsinformatie. Aan de op deze website weergegeven informatie en tarieven kunnen door bezoekers geen rechten ontleend worden.

Opmerkingen?

Mocht u een onjuistheid hebben ontdekt op onze site of suggesties hebben tot verbetering mailt u deze dan naar info@alfabet-talen.nl.